Veronique van Overbeek

Naam:
Veronique van Overbeek
Functie:
Apotheker-titularis

Als apotheker vind ik een goede medicatiebegeleiding natuurlijk voorop staan in een apotheek maar ik vind het minstens even belangrijk dat de patiënten die bij ons binnenwandelen zich hier welkom en op hun gemak voelen. Wat de zorg of het probleem ook is, ik probeer samen met de mensen naar een oplossing te zoeken die past bij hún individuele noden en wensen. Toegankelijkheid, respect en warmte uitstralen, dat vind ik fundamenteel. 

Wij zorgen hier voor mensen die hun gezondheidsproces aan ons toevertrouwen, en vaak leren we onze patiënten dan ook gewoon als mens kennen. Dat persoonlijke leven leren kennen, naast het pure gezondheidsstuk, dat is een fijn pluspunt aan deze job. We hebben zelf 2 kindjes en leven graag mee met het lief en leed van de jonge ouders die hier over de vloer komen, maar even goed onderhouden we graag een warme en open babbel met oudere patiënten die vaak met eenzaamheid geconfronteerd worden. We mogen en kunnen als apotheker écht zorgen voor een gemeenschap.

We investeren veel tijd en expertise in onze huisbereidingen. Op deze manier kunnen we zelf een ideale samenstelling bepalen en is het product bovendien vaak nog goedkoper voor onze patiënt.

Een andere service waarop we inzetten is de bezorging aan huis.  Wanneer patiënten hun medicatie niet zelf kunnen komen halen, bijvoorbeeld door een verminderde mobiliteit, dan bezorgen wij hun benodigde medicatie en producten met plezier aan huis, dit zelfs op een ecologische manier, met onze bakfiets :-)
Nu kunnen mensen al thuiszorgmaterialen bij ons bestellen, zoals krukken, een rollator, een ziekenhuisbed, een afkolftoestel of een rolstoel. Maar naar de toekomst toe willen we onze zorgverlening nog verder uitbreiden met bijvoorbeeld het aanbieden van vaccinaties.  
Zo wordt onze apotheek, deze zorgplek, nog uitgebreider in haar aanbod. 
 
We zijn Kempenaars in hart en nieren, en geven die warmte graag door aan de hechte gemeenschap rond ons die we professioneel mogen begeleiden tijdens de loop van het leven. Wees welkom!”